Ceny klasických dortů již od 760,- Kč
Cena se odvíjí od přízdoby dortu.
Objednávejte minimálně 2 dny předem
na tel.
380 711 558 nebo emailem:
info@authenticcafe.cz .
Karamelový dort s mini větrníčky
korpus dortu je kombinace vanilkového a kakaového korpusu. Náplň dortu je dle přání zákazníka, zde jsme kombinovali karamelovou šlehačku s karamelovým a vanilkovým krémem
Narozeninový dort s čokoládovými filigrány
náplň dortu je na domluvě se zákazníkem. Korpus: vanilkový,čokoládový, kakaový,oříškový, špenátový. Krémy: lehký vanilkový krém s vaječným likérem, vanilkovo šlehačkový krém, krém z mascarpone, tvarohový, malinový, pomerančový, čokoládový,čokoládovo-jahodový,višňový, jahodová či borůvková šlehačka. dort můžeme potáhnout mandlovou hmotou, krémem,šlehačkou,čokoládou.
Dort s lesním ovocem a krémem s mascarpone
čokoládový korpus je promazaný krémem z maskarpone s malinami a borůvkami. Dozdoben je čerstvým ovocem a čokoládovými filigrány. Tento dort je možný udělat i s čokoládovým korpusem bez použití mouky.
Red velvet s jahodami
korpus je barvený červenou řepou, náplň dortu je s krémem z mascarpóne a dozdoben čerstvými jahodami. Ale také můžeme použít tvarohový krém, krém z vyšlehaných bílků (viz kremrole), čokoládový, vanilkový, šlehačkový.
Višňový
korpus čokoládový nebo vanilkový, krém čokoládový s višněmi nebo višňový. Můžeme udělat i dort v kombinaci čokoládovo-višňový krém s vanilkovým. Vše záleží na domluvě se zákazníkem.
Brusel
oblíbený šlehačkový dortík s lehkým vanilkovým krémem s kapkou vaječného likéru na světlém korpusu ozdobený kouskem mandarinky
Vyšehrad
šlehačkový dortík s bílou i pařížskou šlehačkou promazaný a přiklopený čokoládovým korpusem
Kokosový tmavý
tmavý korpus dvakrát promazaný lehkým vanilkovým krémem, obmazaný pařížskou šlehačkou, zasypaný strouhaným kokosem
Den a noc
tmavá (pařížská) šlehačka v protikladu s bílou šlehačkou, promazaná a nastříkaná na kakaovém korpusu zdobená kouskem čokolády
Harlekýn
čokoládový korpus promazaný bílou a pařížskou šlehačkou sypaný hoblinkami čokolády
Otava
na čokoládovém korpusu je ložený vanilkový krém završený pařížskou a bílou šlehačkou. Dozdobený čokoládovými filigrány
Vanilkovo malinový
velmi oblíbený dort. Na světlém korpusu položený lehký vanilkový krém s troškou vaječného likéru zasypaný malinami a zalitý agarem z mořských řas
Borůvkový
na čokoládovém korpusu je smíchaná zakysaná smetana s borůvkami zpevněná agarem z mořských řas. Dort je opravdu málo sladký.
Tvarohový s jahodami
světlý vanilkový korpus promazaný tvarohovým krémem s jahodovým pyré
Sachr dort
dort s originální vídeňskou recepturou. Čokoládový korpus dvakrát promazaný horkou meruňkovou marmeládou, potažený a dozdobený čokoládou
Čokoládový
dvakrát proříznutý čokoládový korpus promazaný čokoládovým krémem, potažený čokoládou a dozdobený čokoládovými filigrány
Punčový
tradiční dort se světlým korpusem máčeným v ovocné šťávě a punčovým aroma, promazaný kvalitní rybízovou marmeládou, potažený fondánovou polevou
Tiramisu
klasický italský dezert z piškotů a kávy s mandlovým likérem Amareto, posypaný kakaem a dozdobený čokoládovými filigrány
Valentýn
vysoký dort kde se střídá světlý a tmavý korpus promazaný bílou a pařížskou šlehačkou
Oříškový
oříškový korpus trinkovaný svařeným medem a likérem Amaretto, promazaný oříškovým krémem, obsypaný sekanými ořechy a dozdobený karamelem a čokoládou. Lze přidat i narozeninovou přízdobu.
Čokoládový s pomerančovým krémem
čokoládový korpus s pomerančovým krémem potažený čokoládou a dozdobený čokoládovými filigrány. Pokud máte rádi chuť pomerančového želé v čokoládě, je to váš favorit.
Čokoládový s jahodami
čokoládový korpus s čokoládovo jahodovým krémem potažený čokoládou a posázený čerstvými jahodami
Čokoládový s višněmi
čokoládový korpus 2x promazaný čokoládovo višňovým krémem, potažený čokoládou a dozdobený čokoládovými filigrány a koktejlovými třešněmi.
Pařížský
pro milovníky čokolády. Čokoládový korpus je 2x promazaný pařížskou šlehačkou.Celý dort je potažen taktéž pařížskou šlehačkou a dozdoben šlehačkou bílou
Banánový
základ tvoří čokoládový korpus posázený banány s velkou vrstvou jogurtového krému s čokoládou
Smetanový jahodový
čokoládový korpus je naplněn jahodovou šlehačkou s kousky jahod. Obmazaný je bílou šlehačkou a sypanou čokoládou
Pistáciový
světlý korpus se střídá s čokoládovým, promazaný lehkým krémem z mascarpóne a s pistáciovými oříšky. Obsypaný je blanšírovanými pistáciemi.
Citrónový
zelený korpus z podmáslí je barven listovým špenátem,dvakrát promazaný jogurtovo citrónovým krémem . Dort je velmi osvěžující, hlavně v létě.
Míša
čokoládový korpus dvakrát promazaný tvarohovým krémem, politý čokoládou zjemněnou smetanou a dozdoben čokoládovými filigrány
Čokoládovo malinový
čokoládový korpus promazaný lehkým vanilkovým krémem s kousky malin a velkou vrstvou čokolády se zakysanou smetanou, dozdoben čerstvými malinami a praženými mandlemi
Karamelový
světlý korpus dvakrát promazaný karamelovou šlehačkou, politý karamelem a dozdobený karamelkami. Dort je alternativa k větrníkům
Ceny klasických dortů již od 760,- Kč
Cena se odvíjí od přízdoby dortu.
Objednávejte minimálně 2 dny předem
na tel.
380 711 558 nebo emailem:
info@authenticcafe.cz .